BURSA / GEMLİK - Umurbey Celal Bayar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Sayın Velimiz; Eğitimin olmazsa olmazı veli-okul-öğretmen işbirliğini sağlayabilmemiz, okulumuz hakkında bilgi edinmeniz, öğrencilerimizin davranış, devamsızlık, ders başarısı ve Üniversiteye hazırlık çalışmalarının değerlendirilmesi adına okulumuzda veli - öğretmen iletişiminin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için Öğretmen Randevu Sistemi’ne geçiş yapılmıştır.Ekranın sol üstünde bağlantılar kısmında ''Okuldan Randevu Al'' linkini tıklayıp e-devlet şifrenizle giriş yaparak öğretmenlerimizden randevu alabilirsiniz.

Mrt

Okulumuz son günlerde meydana gelen depremlerin etkisiyle oturalamaz raporu doğrultusunda İlçemiz Hisar Mahallesinde bulunan Şehit Gökhan Aydınlı Ortaokuluna taşınmış olup ikili eğitim yapmaktadır. Okulumuz öğlenci olup tüm paydaşlara önemle duyurulur.

Mrt

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem 1.Sınav Tarihleri Yayınlandı.

Ekm

18/10/2023 Çarşamba günü saat 15.00'te okulumuzda Okul Aile Birliği Genel Kurul ve  Veli toplantısı yapılacaktır.Tüm Velilerimizin Toplantıya katılmasını bekliyoruz.

Eyl

02.10.2023 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ DERS PROGRAMI.

May

2022-2023  Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem Veli toplantısı 03.05.2023 tarihinde saat 15.30'da yapılacaktır.Velilerimizin toplantıya gelirken öğrencisinin hangi sınıf ve şubede olduğunu bilmesi önem arz etmektedir.

Mrt

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 1. ORTAK SINAV PROGRAMI AÇIKLANDI.

Kas

Eyl

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından hazırlanan ''İşte, Evde, Yolda Enerji Verimliliği Kitapçığı"  içeriği paylaşılmıştır.