BURSA / GEMLİK - Umurbey Celal Bayar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Mrt

Sayın Velimiz; Eğitimin olmazsa olmazı veli-okul-öğretmen işbirliğini sağlayabilmemiz, okulumuz hakkında bilgi edinmeniz, öğrencilerimizin davranış, devamsızlık, ders başarısı ve Üniversiteye hazırlık çalışmalarının değerlendirilmesi adına okulumuzda veli - öğretmen iletişiminin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için Öğretmen Randevu Sistemi’ne geçiş yapılmıştır.Ekranın sol üstünde bağlantılar kısmında ''Okuldan Randevu Al'' linkini tıklayıp e-devlet şifrenizle giriş yaparak öğretmenlerimizden randevu alabilirsiniz.

Mrt

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem 1.Sınav Tarihleri Yayınlandı.

Ekm

18/10/2023 Çarşamba günü saat 15.00'te okulumuzda Okul Aile Birliği Genel Kurul ve  Veli toplantısı yapılacaktır.Tüm Velilerimizin Toplantıya katılmasını bekliyoruz.

Eyl

02.10.2023 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ DERS PROGRAMI.

May

2022-2023  Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem Veli toplantısı 03.05.2023 tarihinde saat 15.30'da yapılacaktır.Velilerimizin toplantıya gelirken öğrencisinin hangi sınıf ve şubede olduğunu bilmesi önem arz etmektedir.

Mrt

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 1. ORTAK SINAV PROGRAMI AÇIKLANDI.

Eyl

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından hazırlanan ''İşte, Evde, Yolda Enerji Verimliliği Kitapçığı"  içeriği paylaşılmıştır.